Posted on

HOGYAN NÖVELHETJÜK A FENYŐBÚTOR ÉLETTARTAMÁT?

Ha fenyőbútort vásárol, érdemes néhány tippünket betartani, hogy minél tovább élvezhesse ezeknek az olcsó, ámde nagyon szép és tartós bútoroknak az előnyeit.

  • Először is nagyon fontos az elhelyezés. A fenyő egy puha faanyagnak számít, melyre nagy hatással van a hő és a páratartalom. Ezért lehetőleg ne tegyük ki nagy hősugárzásnak, és télen, ha a levegő veszítene páratartalmából, érdemes forralni egy kis vizet a kályhán a régi páratartalom visszaállítása érdekében.
  • Fenyőbútorainkra ne helyezzünk nagyon forró italokat, sem pedig vizes tárgyakat, mindenféleképpen használjunk alátéteket.
  • A tisztításnál ne használjunk sok vizet, és a felületkezelő anyagot egyenletesen oszlassuk el a fenyőbútoron, hogy ne is hagyjunk magunk után foltot a tisztítás során, és ne használjunk túl sok ápolószert.
  • Amire még ügyelnünk kell a fenyőbútorok esetében, ha karcolást vagy valamiféle felületi sérülést veszünk észre, mindenféleképpen hozassuk helyre.

Amennyiben kiváló minőségű fenyőbútort szeretne otthonába, keressen minket bizalommal, és kérje bátran szakmai segítségünket!

abutor.hu