Posted on Hozzászólás most!

FELÜLETKEZELÉS AZ IDŐTÁLLÓ SZÉPSÉGÉRT!

A fenyő a legkedveltebb faanyagok egyike. Natúr, világos színe, egyedi erezete selymes, természetes melegséget csempész minden hálószobába vagy nappaliba. Az időtálló, egyedi fény a fenyő speciális felületkezelésének eredménye, melyet gyárilag állítanak elő, de mi magunk is elkészíthetjük olaj és viasz segítségével.

Ez a kettős ápolás gondoskodik arról, hogy a fenyőbútor akár évtizedek múltán is jó állapotban legyen. A két réteg nem csak védi, de nemesíti is a fenyő felületét, mivel az évek múlásával a fával együtt érik. Az olaj és a viasz taszítja a nedvességet, a viasz vízlepergetővé teszi, az olaj pedig impregnálja a fát, amely így ellenállóbbá válik a környezeti hatásokkal szemben.

Nem csak a víz, de a különféle szennyeződések és a por is elcsúfíthatja a fenyőbútort, de a rendszeres ápolás és a bevonat megújítása megvédi az ilyen típusú ártalmaktól is. Kopás, sérülés esetén a bevonat egyszerűen, akár saját kezűleg is kijavítható.

Ápolja fenyőbútorát és gondoskodjon annak időtálló szépségéről! Kiváló minőségű fenyőbútorokért bátran forduljon hozzánk!

abutor.hu.15.4

 

Vélemény, hozzászólás?