Rólunk

Több, mint 20 éve foglalkozunk elsősorban fenyőbútorok értékesítésével. Megtalálhatóak nálunk laminált és mdf fóliás termékek, ill. kárpitos bútorok is minden típusban. A fenyő és laminált kategóriában egyaránt kínálunk kiegészítőket a szobainastól elkezdve a virágállványokon keresztül a bortartókig. Matrackínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Tapasztalatainkat, szaktudásunkat megosztva, szívesen nyújtunk segítséget Érdeklődőink számára. A fenyőbútorokat és matracokat kínáljuk  egyedi méretben is.

Vállalunk egyedi bútorkészítést is  az Ön elképzelése alapján! Kérjen tőlünk is árajánlatot! Egyedi bútorokra is kedvezményes árat biztosítunk! Részleteket az Egyedi Fenyőbútorok  menüpontban találhat!

Napjainkban a használt termékek adás-vétele nagyon hatékony, ezért foglalkozunk még továbbá használt bútorok eladásával, felvásárlásával, bizományos értékesítésével, beszámításával. Aktuális, eladásra kínált használt bútorainkról érdeklődjön üzletünkben.

Legyen szó bármilyen és bármennyi bútorról, a szállítása az ország egész területére megoldható! Szállítási költségek, feltételek a Főmenüben elérhetőek.