Posted on Hozzászólás most!

HOGYAN ÁPOLJUK ÉS TISZTÍTSUK FENYŐBÚTORAINKAT?

A többi fa alapanyagú berendezéshez hasonlóan a fenyőbútorok is igénylik a rendszeres tisztítást, de alkalmanként a szakszerű ápolásra is figyelmet kell fordítanunk. Erre érdemes nagy hangsúlyt fektetni, hiszen megfelelő ápolás hiányában nem gyönyörködhetünk kedvenc fenyőből készült bútorainkban.

Sokan azt hihetik, hogy a fenyőbútorok ápolása bonyolult feladat, pedig egyáltalán nem az. Tisztítása annyiból áll, mint bármely más felület esetében: nedves törlőruhával átdörzsöljük, majd szárazra töröljük bútorunkat. Amennyiben valamilyen szennyeződéssel van dolgunk, érdemes bevetnünk az egyszerű szappanos vizet, vagy valamilyen speciális, fenyőbútorokra kifejlesztett tisztítószert. Óvatosnak kell lennünk a különböző vegyszerekkel, hiszen természetellenes fényt adhatnak a bútornak, rosszabb esetben pedig kárt is tehetnek a fenyő felületében.

Tökéletes kezelést a méhviaszos áttörölgetéssel nyújthatjuk fenyőbútorainknak, de ha lenyűgöző hatást szeretnénk elérni, érdemes szakember tanácsát kérnünk.

Ha úgy döntött, új fenyőbútort szeretne vásárolni, esetleg tanácsra van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár! Tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

abutor.hu.2.15.2

Vélemény, hozzászólás?