Posted on Hozzászólás most!

A FENYŐBÚTOR LEZÁRÁSA

Szeretné maga végezni a fenyőbútor lezárását, de nem tudja, hogyan is fogjon neki? Rövid összefoglalónkból megismerheti a legfontosabb tudnivalókat.

A fenyőbútor alapvetően puhafa, így könnyebben sérülhet, mint más, keményfából készült társai, valamint, mivel nedvesebb faanyagról beszélünk a fenyő esetében, a környezeti hatásoktól függően változhat egy kicsit az alakja.

A fenyőbútor lezárása azért fontos, hogy hosszú távon megőrizzük fenyőbútorunk épségét és tartósságát. Lezárás előtt érdemes megvárni, míg a fenyőbútor felveszi állandó állapotát, megszokja az új környezetet. Ezután érdemes kijavítani a kisebb-nagyobb felületi hibákat, és tökéletesen sima felületet létrehozni. Lehetőleg lezárás előtt távolítsuk el a szennyeződéseket, mert később látszódhatnak. Különféle lezárási technikát lehet alkalmazni, melynek célja, hogy minden rést kitöltsünk. Lezárási technikák a fenyőbútor esetében: lakkozás, festés, vagy pácolás. Léteznek más lezárási technikák is a fenyőbútorokhoz, de ezeket érdemes már szakemberre bízni, hogy biztos eredményt kapjunk.

Ha jó minőségű fenyőbútort keres, tekintse meg széles kínálatunkat, valamint bátran keressen minket kérdéseivel!

abutor.hu.15.5

Vélemény, hozzászólás?