Matracok

https://www.gigamatrac.hu/matrac-markak/Ceriflex

A fenyőbútorok mellett matracaink is hazai gyártó által készülnek. Minőségi alapanyagokból korszerű gyártósorokon készülő matrac-termékek figyelembe vétele mellett fontosnak tartjuk a legjobb ár-érték arányt.
Rendeljen most kedvezményes áron!
Termékkínálatunkban szerepel többféle hideghab matrac, egyes típusok memory foammal-memória habbal kombináltak.
A hideghab egyedül álló módon veszi fel testének körvonalát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhat ki, amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadtságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Jól szellőznek, hosszú élettartamúak. Többféle sűrűségű hab létezik, a terhelhetősége is ezáltal változó.
Az ergonómiailag zónázott matracokat a test tökéletesebb formakövetése miatt alakították ki. A matrac kereszt irányban többféle egységre van felosztva, ezek száma mutatja meg a zónák számát. A legfontosabb ezek között kiemelni a váll-, derék-, illetve medencerészt.
Memória hab vagy másnéven memory foam a testhőmérséklet hatására puhul, nyomáspontok nem alakulnak ki általa, mivel tökéletesen leköveti a test formáját. Hipoallergén, távol tartja a házi poratkákat. Ajánljuk azon Vásárlóink figyelmébe, akik szeretik matracuk “körülölelő” érzését.
BÁRMELY MATRAC RENDELHETŐ EGYEDI MÉRETBEN, KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT!

Összesen 1 találat

Összesen 1 találat